Depresjon…angst..hva er det? Dag1

Jeg skal gjøre mitt første innlegg så enkelt som mulig.

Hvem er jeg,hva er min verdi og er jeg virkelig god nok?

Tenk om,hva hvis,hvorfor,hvordan,hvem?

Hver dag har jeg nok spurt meg selv om masse uten at jeg har tenkt på det,jeg har nok jobbet bort og stresset bort alle svarene. I 32 år har jeg stilt meg selv disse spørsmålene uten å tenke på svarene. De siste 4årene har jeg nok hatt flere spørsmål til meg selv som jeg aldri har tillatt meg selv å svare på.(eller jeg har nok svart men da negativt)

Er jeg en bra mamma? Er jeg en god samboer? Er jeg en god kollega? Gjør jeg det bra nok? Er jeg bra nok? Svarene har nok ofte vært NEI NEI NEI NEI NEI.

Idag er det tirsdag,på søndag ramlet alle disse spørsmålene ned i hodet mitt igjen,med alle det klare svaret NEI,bortsett fra på det ene spørsmålet som var:er jeg syk? JA…alvorlig syk? JA….

Jeg har i 4uker vært veldig bekymret for min egen helse og hva som er galt med meg.

*vondt i brystet,vondt i magen,diare,hodepine,svimmel,skjelver,fryser,svetter,trøtt,utmattet,trist,redd-fryktelig redd,ør,kvalm++

Jeg kan sikkert ramse opp utallige symptomer… på angst og depresjon,tegn jeg har tatt som alvorlig syk. Jeg er under utredning av magen og skal kreve det av hodet også for å roe meg selv helt ned.

Jeg skrev i overskriften dag 1,men dere har nå egentlig fått 4uker med meg og mitt tankekjør.

Det er slitsomt å ikke vite hva morgendagen vil bringe,klarer jeg å komme meg ut av senga,klarer jeg å spise,klarer jeg å fungere? Jeg vil selvfølgelig fungere,spise,ha det bra,så hvorfor i huleste heiteste går det ikke???

Vil du se hva morgendagen bringer så må du gjerne legge igjen ett lite ord,jeg tar med glede i mot gode blogger og tips.

Håper dere alle som orket å lese får en fantastisk kveld

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *